Förlåt mig, jag talar svenska mycket dåligt. Maalaripoikamme puhuvat onneksi sentään vähän parempaa suomea kuin minä ruotsia, joten heidän rantaruotsalaisuutensa ei koitune ongelmaksi, ellei sellaiseksi sitten lasketa kiusallista taipumustani omaksua keskustelukumppanini aksentti osaksi omaa puhettani... Toivottavasti kaveri ei pidä sitä pahemman luokan pottuiluna ja vedä tapetteja tahallaan poikittain! :)

Eli siis maalarit ovat olleen talolla maanantaista lähtien, seinät on tasoitettu ja hiottu kahteen kertaan ja suureksi osaksi pohjamaalattukin. Tulee kuulkaa ältsisti pölyä niistä hiontahommista, nimimerkillä Pölykeuhko´82. Tehtiin eilen illalla vähän välisiivousta ja ihan olisi ollut maski paikallaan niissä puuhissa. Nooh, onneksi saa vastapainoksi hengitellä raikasta maalaisilmaa! ;)

Kuvia on pyydetty, joten pannaan muutama. Tässä olohuoneen seinää, meidän makkari näkyy taustalla. Tapettipöytä on jo viritetty keskilattialle.
393930.jpg

Tässä sitten kuvakulmaa keittiön suuntaan.
393940.jpg

Tuo röykkiö järjestäytyy vielä jossain vaiheessa seinille.
393947.jpg

Tässä on meidän sunset avenue.Kesää odotellessa!
393951.jpg  393952.jpg

Herra ylivalvoja uskaltautui ensimmäisen kerran sisätiloihin, oli päättänyt kävellä avoimesta ovesta sisään. Hän tarkisti heti käytettyjen tasoitteiden laadun maistamalla niitä. :)
393956.jpg

Ja palaute-corneriin!

-Ylivalvojasta puheenollen, hän on kyllä tuonut naapurista ihan nimenomaan koivuhalkoja. Nyt on tainnut naapurin isäntä sulkea puuvajan, sillä viime aikoina pihaan on ilmestynyt vain yksi kenkäräyskä ja pieni lautanen. Herra kerää selvästi muuttokuormaa, pitänee palautella niitä tuossa keväämmällä oikeille omistajille.

-Joo letku on ihan letku ilman mitään suuttimia :) Pitäisköhän siihen kehitellä sellainen? Vesi on toooosi kylmää, tuli todettua kun pesin käpäläni sillä eilisiltana.



HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ! <3