Nyt tuntuu, että on sula mahdottumuus pitää blogi ajan tasalla, niin paljon joka päivä tapahtuu. Tapetit alkavat olla paikoillaan jotakuinkin joka huoneessa, vain työhuone (a.k.a. vihreä pikkumakkari) on enää tapetoimatta. Ja wc:n, tuulikaapin ja vaatehuoneen lasikuitutapetit ovat vielä maalaamatta.Mutta laitan pidemmittä jorinoitta muutaman kuvan, kun teitä kuitenkin kiinnostaa! :) Valoisuus on vähän huono, joten värit eivät ihan vastaa todellisuutta.

Vierashuone eli keltainen pikkumakkari.
397690.jpg

Vanhanpiianhuone. :)
397694.jpg

Olohuonetta. Leveää pystyraitaa.
397700.jpg

Ja tässä rakas keittiöni. Keittiögallupiin osallistuneet  voivatkin tästä päätellä, minkä väriset kaapistot meille tulee ;)
397702.jpg

397707.jpg

Olin näköjään unohtanut ottaa kuvan meidän makkarista. Ja eteisen tapetista tuli keinovalossa niin vääränvärinen kuva, ettei sitä kannata tähän laittaa. Tervetuloa katsomaan ihan omalla silmällä!

Niin, Tuulia, meidän postitoimipaikkammehan on Sääskiniemi, joten se hyttysten ininä kuuluu ikävästi muuten niin auvoisiin kesähaaveisiin. Onneksi meillä tulee käymään paljon vieraita ja hyttyset ovat hanakoita nimenomaan sofistikoituneen kaupunkilaisveren perään, joten itse saamme olla rauhassa... ;)