Kävin juuri kuittaamassa kalusteasennukset ja lähettämässä miehet takaisin Kalajoelle. Kaksi päivää heillä hommassa meni ja roskaa tuli taas aivan törkeät määrät, mutta näyttääpä talo taas pykälän verran enemmän kodilta! :)

Kodinhoitohuone. Sileät, maitokahvin väriset ovet ja eurooppalainen pähkinä -laminaattitasot.
461781.jpg   461779.jpg

Vessassa vaalean harmaat Frida-ovet. Samoin makuuhuoneiden kaapeissa.
461765.jpg    461768.jpg

Keittiössä valkoista Fridaa ja tasot sitä samaa eurooppalaista pähkinälaminaattia.

461770.jpg  461773.jpg

 461775.jpg
461769.jpg

Tuulikaapissa meillä on maitokahvin väristä Fridaa, samoin eteisen yläkaapeissa. Alakaapit otettiin peililiukuovilla. Kuva on ihan onneton, mutta laitetaan nyt kuitenkin.

461766.jpg

Ulko-ovien lukot vaihdettiin tänään ensimmäisen kerran. Syynä ei kuitenkaan ollut perheriita, vaan Abloyn lukkosarja, joka on osoittautunut sudeksi. Asentaja kävi takuuna vaihtamassa meille uudentyyppiset lukot prakailevien tilalle, jo pitäisi toimia.

Saimme eilen tiedon, että arvioitu valmistumisaika ei meidän kohdallamme pidä - se nimittäin aikaistuu kahdella viikolla :D. Toisin sanoen siis valmista pitäisi olla viikolla 14 eli siis pääsiäisen alla. Eri asia on, saammeko tarvittavat tarkastukset järjestettyä, paikat siivottua ja puuttuvat verhotangot yms. ostettua ja asennettua niin, että pääsemme muuttamaan. Joka tapauksessa sydäntä sykähdyttävä tosiasia taitaa olla, että kuukauden päästä tämä pariskunta asuu uuden katon alla jo hyvinkin tottuneesti. :) Notta siitä vain kaikki kaukaisemmat ystävät vapaita varailemaan ja pohjanmaan reissuja suunnittelemaan sitä mukaa, jotta Sydänmaalla on pakollinen kaffi/teepaussi pidettävä ;)

Nyt siis odottelemme enää välitilalaatoituksia, lattioiden asennuksia, sähkö- ja LVI-miehiä ja listoituksia. Ja niin, keittiön koneiden pitäisi tulla jossain vaiheessa, samoin väliovien, listojen ja saunan lauteiden. Toivottavasti kuskit ilmoittavat ajoissa...

Lav,
Niina