Maalarien palattua rannikolle on talolla ollut todella hiljaista. Jossain vaiheessa lattiaan oli käyty poraamassa pari betonin kosteutta mittaavaa pömpeliä (hieno termi, eikö totta?:>) ja yhtä mysteerisesti ne olivat myös häipyneet. Laatoittaja, Alavuden oma poika ja entinen poliisi, on nyt parina päivänä ollut tekemässä omia valmistelu- ja vesieristystöitään. Laattaa alkaa ilmestyä pintaan ilmeisesti ensi viikolla, jolloin taas saa jotain konkreettista osoitusta talon valmistumisesta. On melko hämmentävää, että siihen viiteen kuukauteen, joka kuluu elementtien saapumisesta muuttopäivään, mahtuu niin paljon viikkoja, joina ei tapahdu yhtään mitään. Kun ei tuo viisi kuukautta kuitenkaan ole mikään kummoinen aika rakennusprojekteista puhuttaessa!

Talviloman kunniaksi ja tulevaa muuttoa silmälläpitäen tuli tehtyä pienimuotoinen retki Ikeaan. Yhtään varsinaista huonekalua ei mukaan lähtenyt, mutta lomailumielessä olisi tullut melkein halvemmaksi ottaa äkkilähtö Kanarialle... Nooh, kerrankos sitä muutetaan uuteen tupaan! ;) Kiitos Marille ensiluokkaisesta seurasta ja Tonille äärimmäisen hyvin tarjoillusta sapuskasta ja hyvästä (tai siis vieläkin paremmasta) mielestä <3

Viime päivityksestä jäi pari kuvaa puuttumaan, joten laitetaan niitä nyt sitten tähän paikkaamaan loputonta tiedonjanoanne. ;)
Tämä on makuuhuoneesta, täytyy taas huomauttaa, että luonnossa tapetti näyttää aika erilaiselta... Mutta eipä takerruta! Lattia (3-sauvainen tammilaminaatti) siinä odottelelee asennusta, joka tapahtuu joskus huhtikuussa.
423936.jpg

Ja tässä tosiaan esimerkkiä työhuoneen tapetista.
423938.jpg

Tästä kuvasta saa ehkä vähän paremman käsityksen olohuoneen tapetista.
423952.jpg

Pakollinen tunnelmakuva ;)
423954.jpg

Sitten ISO kiitos aktiivisuudesta teille kaikille ihanille! <3 Vaikka uutiset ovatkin vähissä, on palaute-cornerissa sentään vilkasta! :)

*Ihanaa kun niin moni on tulossa meille saunomaan! Meillä ei todellakaan ole liiaksi naapureita varottavana, mutta en siltikään haluaisi aliarvioida ESIMERKIKSI yhden nimeltä mainitsemattoman P-parven meluntuottokykyä. Kalkatus kuuluu epäilemättä ainakin jokaiselle Jääskänjärven huvilalle, kantavina kesäoinä edes Kuorasjärven pohjoispää ei liene turvassa... Mutta tervetuloa, sauna pidetään lämpimänä tarvittaessa vaikka joka ilta ja eiköhän sitä oluttakin aina janojuomaksi saakka löydy. ;)

*Kiva kun olette tykänneet meidän keittiön seinästä! Keittiötoimitus on viikolla 11 ja kalusteet asennetaan ilmeisesti seuraavalla viikolla. Ja koska Minna onnistui hetkellisesti hellyyttämään minut, paljastan, että ne ovet ovat valkoiset. Samoin rungot ja koneet. :)

*Vanhanpiianhuone todella on melko steriili verrattuna muihin, mutta herran mielestä se on "just hyvä". Voitte siis päätellä, että minun osaltani tuo oli yksi niistä muutamasta "kiintiökompromissista" sen joulukuusen puuttumisen lisäksi:).

*Aneten pohdiskelu vanhanpiianhuoneen syvimmästä olemuksesta oli kieltämättä todella ansioitunut, olen aivan mykistynyt. Siinäpä mallia muillekin, miten sana on tässä webbiosoitteessa vapaa. Korostan kuitenkin, että kaikki kommentit - niin pienet kuin suuret, asialliset ja epäasialliset (terkkuja Leenalle, heh!) - ovat yhtä arvokkaita. :)

*Vanhapiikuudesta en uskalla esittää mitään yleisiä määritelmiä kun en ole aihetta empiirisesti tutkinut, mutta voisiko esimerkiksi Jaana kenties esitellä täällä oman näkemyksensä asiasta vaikkapa Aneten pohdintoihin perustuen? <3

Uutta kerrottavaa odotellessa,
ja tietenkin rakkaudella,
Ninnu