Nyt on sitten edetty siihen vaiheeseen urakkaa, että alkaa olla laattaa paikoillaan. Pesuhuoneen seinät melkein kokonaan sekä vessan ja tuulikaapin lattiat on laatoitettu. Valvojakin kävi yhtenä iltana pällistelemässä vesieristyksiä ja tarkkana poikana tarkistutti vielä kaikki maailman sertifikaatit ja mittaili kuivakalvopaksuudet... Mutta läpi meni. Ihan kiva, ei tarvinnut ruveta purkamaan "valmista" seinää.

Tässä tuulikaapin lattia, laatan on tarkoitus olla väriltään mocca, vaikka pölyn alta sitä tuskin erottaa. Sauma tulee tummalla. Kuvassa näkyvä "kävelysilta" ei muuten sitten kuulu lopulliseen varustukseen ;)

436016.jpg

Vessan vaaleanharmaa lattia. Saumasta tulee vaalea.

436020.jpg

Kylppärin seinää näkyy sitten tässä. Laatta on tosiaan tuollainen valkoinen ja kiiltäväpintainen ja vaikkei kuvasta kovin hyvää käsitystä saakaan, pinta ei ole tasainen vaan siinä on kohoumia. Hmm, mahdollisimman epäselvästi ilmaistu, myönnetään. Sauma tulee vaalealla, vaikka jotkut viisaammat ovat suositelleet valkoiseenkin laattaan tummaa saumaa. Manataan sitten tulevaisuudessa!

436019.jpg

Seuraavaksi vedetään sitten saunan, pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen lattioihin laatta ja lopuksi saumat ja silikonit joka puolelle. Välitilalaatoitukset tehdään vasta, kun kalusteet ovat paikoillaan eli ei ihan vielä.

Palaute-corner

*Yksi pieni kysymys rakkaalle kaimalleni Ninnille: Miten ihmeessä P-parven illanistujaiset voisivat häiritä sinun mökkirauhaasi, kun kuitenkin fakta on se, ettei teikäläistä pidä villit hevosetkaan poissa kyseisistä kekkereistä? Voimmeko häiritä itseämme? ;) Eli osta vain ihan vapaasti huvila Sydänmaalta, heh!

*Kuivatilojen lattiat tulevat tosiaan ihan vasta melkein viimeisinä, niitä ei kannata vielä kauheasti odotella. Vaikka totta kyllä sekin, että aika kuluu tästä tosi nopsaan ja kirjoittelen niistä tänne blogiin ennen kuin huomaankaan...

*J-P, ihan hyvin ajateltu - veljenne herra L. epäilemättä on tuomassa puusilmänelikkoaan pelaamaan jälkipelejä meidän saunaan. Asiasta on jopa varmuuden vuoksi jo vähän riideltykin ;D. Mutta toisaalta, osataan sitä täälläkin, on nimittäin sen verran monta kaveriporukkaa - surullisen kuuluisa P-parvi mukaan lukien - luvattu kylvettää ja lenkkisaunat lämmittää, että vähintään tasan on menossa. Ja pöhköpallotuomareilla on vielä sellainenkin ongelma, että Peter on valinnut itselleen häjynpuoleisen akan, jota tuskin kukaan tahtoo ylenmäärin kiihdyttää. Ei edes Erno, jolla on porukasta ylivoimaisesti huonoin itsesuojeluvaisto. :)

Tässä kaikki tällä kertaa. Siijuu, folks!

<3 Niina