Pikainen päivitys tähän väliin. Nyt on kaikki laatoitukset siinä mallissa, että antaa tulla kalusteita vain.

Veskin lattia saumattuna.
451760.jpg

Eteinen saumattuna.
451761.jpg

Kylppärin seinä ja "saunaosaston" lattiat valmiina.

451770.jpg

Ja kodinhoitohuoneessa sama laatta kun saunaosastollakin.

451773.jpg

Palaute-corner:

Ulkorakennuksesta... En ole nyt ihan varma mitä Anu ajoi takaa, mutta jos vanhasta ladosta on puhe, niin sitä ei nyt sitten puretakaan vaan uusitaan vain eteläseinä ja katto, jotka ovat huonossa kunnossa. Iskä on jo ruvennut toimeen ja vaihtelee hirsiä siihen seinään. Ei millään raaskita purkaa latoa pois, kun se muuten on hyvässä kunnossa, vaikka ikää on ainakin sata vuotta. Saadaan siitä hyvää varastotilaa. Joskus ensi vuonna pitäisi sitten rääpäistä pihaan lisäksi autokatos+ "lämmin" varasto.

Vai kahvipannun pistorasiasta kaipaillaan todistetta ;) Ette saa, pitää vain luottaa. Ja pesiskenttää ei tarvita, opetetaan vain Kuulapää hakemaan kaikki pallot ja paukutellaan pihasta :)

Lattialämmitys löytyy, mutta eiköhän parvi saa yhteistuumin puntattua uuvahtaneet jäsenensä pois lattialta nukkumasta. Tosin en kyllä ymmärrä miten jollekin voisi niin väsy tulla kesken kaiken... :D


Niina

P.S. Out of topic:
Tämä menee aiheen vierestä, mutta menköön. Osallistuin netissä kilpailuun, jossa piti perustella miksi juuri minä ansaitsisin  risteilylahjakortin ja kävi niin, että voitin sen skaban. Sen verran se liittyy tämän blogin aihepiiriin, että kaivoin innoitukseni tämänhetkisestä elämäntilanteestani eli siis tavallaan voitin "kenellä on paskin elämä" -kilpailun... ;) Mutta koska minua on vain yksi ja matka on 2-4 hengelle, on nyt jaossa yhdestä kolmeen paikkaa matkaseurana. Pelin henki kunnioittaa alkuperäistä ideaa: perustele, miksi juuri sinä/te ansaitsisit/-te päästä mukaani. Naurata, itketä, vetoa... Ole luova. Laita perustelut sähköpostiini (muodostuu kaavalla [email protected]), soita tai tekstaa, mutta ÄLÄ HYVÄNEN AIKA VASTAA TÄSSÄ BLOGISSA ;D Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. ;) Kilpailuaikaa on ainakin vappuun saakka. Odotan mielenkiinnolla :)