Tässä lupailemiani kuvia välitilalaatoituksista.

Kodinhoitohuoneen välitila:
476243.jpg

Keittiön välitilat. Suokaa anteeksi suojapahvit tasoilla, en sitten keksinyt ottaa niitä kuvauksen ajaksi pois...
476247.jpg

476248.jpg

Ja vessan välitila samalla (vielä hieman pölyisellä) laatalla kuin kodinhoitohuoneenkin:
476249.jpg

Sähkömiehet kävivät eilen laittamassa pistorasiat, kattorasiat, ulkopistokkeet, ulkovalot ja ovikellon paikoilleen ja sähköt niihin. Kiinnittivätpä kiukaankin, harmi vain, että meidän urakasta oli kiuas poistettu, koska olemme hankkineet itse vähän paremman pöntön. Kannattaisi lukea paperit kunnolla, jottei tule turhaa työtä ;) Nyt voisi periaatteessa kiinnitellä jo kattolamppujakin paikoilleen, mutta taidamme lykätä sen siihen hetkeen, kun kaikki on valmista. En todellakaan halua, että listoittaja pyyhkäisee vahingossa lamput alas... :)

Viimeksi esitin enteellisen toivomuksen, että kuskit ilmoittaisivat ajoissa kun tuovat tavaraa. No arvatkaapa vain ovatko ilmoittaneet! Hah! Pihasta on soitettu, jos ylipäätään on soitettu. Nyt puuttuu enää väliovet, saa nähdä koska ne ilmestyvät. Niin joo ja kodinkoneet tuodaan huomenna aamupäivällä, siinä onkin taas roudaamista.

Ai niin, meinasi unohtua - tässä aivan tuore kuva Kuulapäästä. Huomatkaa herran hölmistynyt katse: "Mitä sä touhaat, nainen, eiks täällä saa rauhas niinku levätäkään?!"
476273.jpg

:)
Niina