Iloisia uutisia Päiville: nyt olisi lämmin suihku saatavilla! :) Talossa on siis kaikki mukavuudet, vesi tulee sinne minne pitääkin (Härre meitä varjelkoon ettei muualle...) ja viemärit vetävät. Ja tosiaan sähköä löytyy joka huoneesta.

Lattiamiehillä ei montaa tuntia vierähtänyt, kun laittoivat laminaatit taloon. Oli ollut varmastikin mielenkiintoinen urakka, kun joka huoneen lattialla oli isot pinot tavaraa: listoja, välioviä, kodinkoneita... Ensin piti raivata tilaa ja sitten vasta pääsi töihin. Mutta ilmeisesti ovat ihan tottuneet siihen, kun näitä taloja tekevät! :)

Siis Tarketin tammilaminaattia laitettiin, sävy on deep supreme oak. Koitettiin valita sellainen väri, ettei se olisi liian tumma eikä liian vaalea - siivousinto kun on perinteisesti ollut huomattavan vähäinen ja sekä tummassa että vaaleassa näkyy lika... Seliseli ;)

486961.jpg486965.jpg

486967.jpg486985.jpg

Näin. Kyllä tämä nyt siltä vaikuttaisi, että pääsiäiseksi päästäisiin toden teolla muuttopuuhiin. Siivousta aloitellaan ja viimeisiä töitä odotellaan, siis niitä listoittajia. Tekevätpä sähkärit ja LVI-miehetkin vielä pikavisiitin talolle.

Nyt tekisi mieli jo sanoa, että JEEEEE!

<3
Niina